Adrian Mititelu își freacă mâinile de bucurie după ce Mirel Rădoi a dat de pământ cu jucătorii: ‘Mie mi-ar conveni să nu joace’

Adrian Mititelu se pregătește pentru derby-ul cu CSU Craiova de sâmbătă, 3 decembrie. Patronul oltenilor a început deja să trimită săgeți spre marea rivală. Acesta nu poate decât să se bucure pentru că CSU Craiova este măcinată de probleme. Mirel Rădoi este extrem de supărat și își face praf jucătorii după fiecare meci.

„Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc.

Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Adrian Mititelu și-a făcut lista de cumpărături

În cazul în care ar avea ocazia, Mititelu recunoaște că ar transfera trei jucători de la marea rivală. Ivan, Markovic și Baiaram.

„Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului”, a mai spus patronul oltenilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari