Fericit după ce și-a bătut dușmanul din oraș, Adrian Mititelu scoate primele: `De când mă rog de ei, nu voiau să-mi ia banii!`

Cel mai fericit om de pe pământ a fost în această seară Adrian Mititelu. Și-a învins inamicul din oraș, Craiova lui Rotaru, așa că e bucuros să umble la fonduri și să le dea prime elevilor lui Nicolo Napoli, pentru prima victorie obținută vreodată de U Craiova 1948 în fața rivalei Universitatea Craiova.

„De când mă rog de ei să ia și ei banii ăștia și nu voiau! Nu e o primă foarte mare, e 500 de euro prima normală și cea dublă este 1.000 de euro de om, cam așa”, a anunțat Mititelu la Digi Sport.

Patronul lui FCU nu s-a speriat când a văzut că fanii au aruncat cu torțe și meciul s-a întrerupt de trei ori, Chivulete junior trimițând chiar echipele la vestiare, a treia oară.

„Nu, nu m-am temut. S-au mai întâmplat momente ca astea, dar nu s-a ajuns până la suspendarea meciului. Așa e la Craiova.

Cât timp construiești o echipă cu japca, o bagi în Liga 2, îi faci stadion, normal că apare un crater în Craiova, care va fi greu de acoperit. Asta nu e vina mea, e vina celor care au încălcat legea și care au permis să se creeze două echipe care invocă aceeași identitate.
Nu există niciunde în lume!

E dovada că în România justiția nu funcționează. Sunt situații absurde. S-au separat taberele, există oameni care s-au asociat cu ei și așa au rămas, sunt mulți care sunt alături de noi, indiferent de ultimele rezultate.

Mergem înainte, azi am câștigat și noi, a fost seara noastră, să sperăm că vor fi și altele, pentru că această confruntare va mai avea loc de multe ori”, a declarat Mititelu la Digi Sport.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari