Adrian Mititelu s-a enervat în direct! A dat de pământ cu Istvan Kovacs. Acuzaţii devastatoare la adresa arbitrului

Adrian Mititelu s-a enervat în direct! A dat de pământ cu Istvan Kovacs. Acuzaţii devastatoare la adresa arbitrului. Totul s-a întâmplat după ce fluieraşul a avut o prestaţie de judeţ la meciul CFR Cluj-Petrolul.

CFR Cluj a câstigat la diferență minimă, 1-0 în fața Petrolului Ploiești. Oaspeţii au contestat însă vehement prestaţia lui Isvan Kovacs. Centralul nu a acordat două penalty-uri pentru prahoveni.

Adrian Mititelu s-a enervat în direct!

Adrian Mititelu jr. a profitat de ocazie și a susținut că Istvan Kovacs este cel mai mare dușman al clubului său și că va rămâne în istorie ca „unul dintre cei mai mari călăi ai unei echipe”.

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. – aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus Adrian Mititelu jr., potrivit Fanatik.

Mititelu: „Istvan Kovacs este dușmanul clubului nostru”

„Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, în cât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face.

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Au fost niște semne de întrebare la faza cu portarul de la CFR și atacantul de la Petrolul, însă îl împiedică clar, altfel era gol. Mi se pare că își păstrează pasiunea față de o singură echipă.

Nu neapărat că este omul de casă al celor de la CFR, dar acest om manifestă niște frustrări asupra patronilor care îl critică sau care îi pun la îndoială valoarea lui ca arbitru. O să vedeți că și împotriva lui Gigi Becali, dar și împotriva noastră o să aibă arbitraje execrabile, din cauza faptului că l-am împiedicat de-a lungul timpului.

Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț.

Să ai camera VAR și să nu te uiți o dată care este problema. De ce mai este această cameră VAR? Și domnul Horia Mladinovici, care este un arbitru foarte corect, nu înțeleg de ce nu se uită pe camera VAR.

Oricum, degeaba. O să iasă domnul Kyros Vassaras și va spune că nu a fost penalty. O să aranjeze ei bine fazele, cum o fac deja, ca niște specialiști în arbitraj. O să spună că a apărat foarte bine domnul Kovacs.

Istvan Kovacs este dușmanul clubului nostru. Nu există așa ceva. Ce a făcut acest om de-a lungul anilor echipei noastre, va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cei mai mari călăi ai unei echipe”, a mai spus Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed