Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Isvan Kovacs. L-a făcut praf pe arbitru pentru eliminarea lui Juan Bauza

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Isvan Kovacs. L-a făcut praf pe arbitru pentru eliminarea lui Juan Bauza. Mai mult, fostul mare arbitru a spus clar. FCU Craiova a avut şi un penalty neacordat în prima repriză.

Ion Crăciunescu a dat de pământ în direct cu arbitrul Isvan Kovacs. Fluieraşul din Carei a fost decisiv la meciul de baraj pentru Conference League.

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit!

Ion Crăciunescu îl atacă dur pe Istvan Kovacs. „Să dai al doilea galben pentru aşa ceva. Nu e intensitatea faultului mare. Nici nu îl loveşte. Doar îl împiedică. E faul şi atât. Îi barează drumul şi atât. Cum să dai al doilea galben, nu ai cum aşa ceva. Ai o ocazie să repari asta şi nu o faci. Când îl calcă pe picior pe jucătorul de la Craiova şi nu îi dă galben.

Vassaras a mai avut o problemă cu Istvan. Arbitrul ăsta stă în Cluj şi e din Cluj. Cum să-l delegi pe acest arbitru. L-a delegat şi uitaţi ce a putut să iasă”, a spus IOn Crăciunescu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Mai mult, fostul mare arbitru a spus că şi cei de la CFR Cluj ar fi trebuit să aibă un om eliminat, dar Kovacs nu a avut ochi decât pentru oaspeţii antrenaţi de către Nicolo Napoli.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed