Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii au fost criticaţi dur imediat după meciul de la Ploieşti. CSU Craiova a fost egalată în finalul meciului, după ce a rămas în 10 oameni.

Mirel Rădoi şi-a criticat fără menajamente jucătorii. Martic, dar şi Screciu au fost printre cei atacaţi. Mai mult, antrenorul spune că vor fi schimbări masive în iarnă.

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit!

Mirel Rădoi a spus clar. Va da afară mai mulţi jucători. „S-a terminat cu un scenariu negru. Din păcate, am pierdut două puncte. Greşeli imense şi inadmisibile. Astea sunt limitele noastre şi o să comitem aceste greşeli în continuare. Să nu facă ei analiza arbitrajului că nu au voie. Screciu e vinovat pentru acest cartonaş roşu. Jucătorii nu au pregătirea şi nici nu au voie să comenteze arbitrajul. Am pierdut două puncte în seara asta.

Problemele sunt altele nu că ne-a egalat Chindia pe final. Ne retragem deliberat fără să antrenăm asta. Nu ştiu de unde vine această teamă. Poate astea sunt limitele. Poate cerinţele sunt prea mari şi să facem o reevaluare a lotului. Fundaşii centrali sunt lenţi şi nu pot să stea sus. Să îi facem să înţeleagă că atacanţii trebuie să vină după ei.

Eram supărat pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Atunci când eşti nemulţumit trebuie să poţi să joci 90 de minute. Martic nu a putut. Când eşti nemulţumit că nu joci apoi nu poţi juca înseamnă că nu ai ce să cauţi la această echipă. E treaba jucătorilor care au notificat clubul. Important era ca ei să se antreneze. Nu am nimic cu persoana Hanca, Vână, Markovic sau Ivan. am ce am cu sportivii. Lucrurile se vor rezolva. Trebuie să le rezolvăm. Până în iarnă jucătorii vor fi evaluaţi, iar în iarnă vor fi schimbări. Avem o problemă din punct de vedere mental”, a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului, în direct la Digisport.

În schimb, Dan Nistor l-a apărat pe Screciu, cel care a fost eliminat după două galbene încasate în 57 de secunde. Mijlocaşul nu se gândeşte la titlu, ci doar la derby-ul cu FCU Craiova de sâmbătă seara. „Trebuie să-l încurajăm, este un copil. Avem mare încredere în el că îşi va reveni. Vreau mai întâi să ne calificăm în play-off, apoi vorbim de campionat. Ne aşteaptă un meci greu sâmbătă, trebuie să ne pregătim pentru acel meci. O parte din ce s-a spus a fost adevărat, restul nu. Nu sunt probleme la echipă”, a spus Dan Nistor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari