Adrian Mititelu încinge spiritele la Craiova: ‘Mă ameninți că dai cu benzină pe mine și vrei să ne împăcăm? + Cine sunt suporterii care ar putea intra pe stadion’

Adrian Mititelu a închis porțile stadionului pentru meciul cu U Cluj, și are de gând să procedeze la fel și la următoarele partide.

FCU Craiova a zdrobit-o pe U Cluj, scor 5-0, vineri seara, în etapa a 24-a din SuperLiga.

„Am făcut o radiografie aseară, ce rezultate am mai avut fără fani. I-am bătut pe Rapid cu 5-0 fără fani, am bătut-o pe Bistrița cu 5-1 fără fani, am bătut Timișoara fără fani cu 5-1. Ne merge bine fără fani.

Am spus-o și eu ca un spirit de glumă. Am prins o seară bună. Am spus că echipa va fi foarte bună în primăvara-vara aceasta. Avem echipă, avem valoare. Putem bate pe oricine, dar asta nu înseamnă că-i batem pe toți”, a declarat Adrian Mititelu la ProArena.

Mititelu le-a declarat război ultrașilor

Patronul oltenilor a decis să nu-i mai primească pe ultrași pe stadion după meciul cu Sepsi. Etapa trecută, partida a fost suspendată din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor.

De atunci a început un adevărat război între finanțatorul echipei și ultrași. Adrian Mititelu spune că este exclus să se împace cu ei. În plus a vorbit și despre o înțelegere pe care o făcuse în trecut cu suporterii. Ar fi trebuit ca atunci când echipa ajungea în Liga I, fanii să nu-l mai înjure.

„S-a trecut în altă etapă a clubului. Sunt niște probleme civile și penale între mine și alte persoane pe care statul le va rezolva. Facem, jignim, distrugem vieți și după ne împăcăm? Eu nu am nevoie să mă împac cu nimeni, eu vreau să facem o modificare, să facem un nou curs.

Îmi distrugi familia, mă jignești, mă ameninți că dai cu benzină pe mine și îmi dai foc și după îmi spui că ne împăcăm. Adică nu mai dau cu benzină pe mine să-mi dea foc? Ei mă înjură pe mine de 20 de ani.

Mi-au înjurat mama moartă, mi-au înjurat familia, soția, fiica și acum și nepoțelul nou-născut. Așa ceva nu se poate, să se termine. Nu mai vreau galerie! Asta e, eu nu mai vrea.

Politica acestui club, pe care FIFA, UEFA și TAS-ul îl recunosc ca succesor al echipei Universitatea Craiova nu mai vrea ultrași, nenorociri, jigniri”, a spus Adrian Mititelu.

Șeful oltenilor are însă și o veste bună pentru fanii oltenilor care își doresc să susțină civilizat echipa. În cadrul clubului se lucrează la un regulament inspirat din Anglia. Mititelu visează că cei care doresc să susțină echipa să vină la stadion cu familia și să aibă parte de unele facilități.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed