Adrian Mititelu, dezvăluiri incendiare în scandalul momentului din fotbalul românesc: ‘Am luat una în bărbie de nu m-am văzut’

Adrian Mititelu este în război cu o parte a fanilor olteni. Astfel aluat o decizie fără precedent. A cerut ca meciul cu U Cluj să se joace fără spectatori. 

Șeful oltenilor recunoaște că o parte dintre jucători ar putea să fie afectați de această decizie. De asemenea, Mititelu a vorbit și despre gestul golănesc făcut de Andrei Preda. Liderul galeriei a urinat la poarta finanțatorului echipei apoi a făcut public filmul. I l-a trimis inclusiv lui Adrian Mititelu.

„Este o decizie binevenită. Nu avem de ce să ne facem probleme. Nu au fost emise bilete. Este cum a fost în pandemie. Ca și cum am fi sancționați.

Am încercat să vorbesc cu jucătorii să-i stimulez cum am putut. E greu și pentru ei, mai ales după ce s-a întâmplat în aceste zile.

Vă dați seama, jucătorii care nu sunt din România când văd că așa zisul lider de galerie, că el se autoproclamă, dar el nu e ales de nimeni, că s-a impus acolo cu pumnul și amenințările…Când vine și se urinează la poarta patronului echipei și mai și filmează, vă dați seama că oamenii sunt stupefiați.

Da, mi-a trimis și mie filmarea și fiului meu. Asta ce a făcut el e 1% față de ce o să vedeți că a făcut.

El a fost un jucător submediocru. L-am acceptat în poartă că îl apreciam ca membru al galeriei, a spus Adrian Mititelu la Fanatik Superliga.

Pierde FCU Craiova la masa verde?

Meciul dintre Sepsi și FCU Craiova a fost suspendat de arbitru din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni. Acum, Mititelu spune că cel mai probabil echipa sa va pierde la masa verde. verdictul va fi dat pe 8 februarie.

„Situația este extrem de dificilă. Pentru mine a fost o adevărată lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut. Colaboratorii mei și-au bătut joc de mine, au dat dovadă de o slăbiciune și o naivitate ieșită din comun.

Acea hârtie are valoare juridică! S-a produs această păcăleală chiar în timpul acelei pauze. A venit un băiețaș la el în acea pauză de 10 minute. Păcăleala a fost ceva de genul: ‘Te rog eu, semnează-mi și mie aici că am o problemă cu scaunele, să nu rupă scaunele!’.

El a semnat ca primarul, a semnat chiar omul cu atribuții de securitate în cadrul clubului”, a declarat Adrian Mititelu în cadrul aceleiași emisiuni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed