Adrian Mititelu îl atacă pe Victor Angelescu: `S-a împăunat de când are un asociat`

Adrian Mititelu a ieșit la atac după ce unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a dat vina pe FCU Craiova pentru incidentele de la meciul direct.

Patronul oltenilor a găsit și principalul vinovat pentru incidentele de la partida FCU Craiova-Rapid: Cristi Săpunaru, care a fost implicat într-un conflict la vestiar.

Mititelu îi răspunde lui Victor Angelescu

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a susținut că principalii vinovați pentru incidente sunt cei de la FCU Craiova care au provocat incidentele cu bună știință.

”A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la Jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a declarat Victor Angelescu.

Replica patronului de la FCU Craiova

Mititelu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns dur acționarului din Giulești.

„Acum am auzit ce a spus Victor Angelescu și mi s-a urcat sângele la cap. Îl înțeleg, e mai tânăr, e cam de vârsta mea când am intrat în fotbal, acum 15-17 ani. S-a mai și împăunat puțin de când a căpătat un astfel de asociat -acționar la Rapid, pentru că înainte era mai puțin guraliv. Acum a început să ne certe și să tragă niște concluzii pripite.

El nu a fost la meci. M-am întâlnit cu domnul Nicolae și domnul Șucu înainte de partidă. Nici vorbă de premeditare sau ce spune domnul Angelescu. Probabil e puțin umflat în pene după rezultatele bune și după venirea domnului Șucu.

A făcut rost acel suporter de o chestie din asta care se aseamănă cu vestele pe care le iau acreditații. Din câte am înțeles, era delegatul unei publicații din Craiova. El nu era oficial la meci. De fapt, era ziarist. Asta era problema Rapidului? Hai să vedem ce au pățit jucătorii noștri în Giulești, când am bătut cu 3-2. Eu nu eram acasă atunci.

Nu vreau să mă vait eu. Lumea știe ce a fost în Giulești, cred că și alte echipe au pățit asta. Sunt aceeași oameni care fac lucrurile la fel ca pe vremuri. Domnul Săpunaru voia să ne închidem în cameră și să nu zicem nimic că era el nervos? Acum nu am organizat noi bine meciul.

În acel meleu de 15 persoane de la vestiare erau 10-12 de la Rapid. Știam noi că o să vină Săpunaru să facă scandal la vestiare? Eu am simțit că lucrurile au luat-o razna și am plecat.

Eu am crezut că Săpunaru vrea să-l bată pe Săceanu. Eu nu știam că deasupra tribunei e un suporter numit Poștașu care înjura. Nu a fost ceva premeditat. Păi nu e provocare din partea lui Săpunaru?”, a spus Adrian Mititelu, la Digisport.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari