Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor! Dezvăluiri şocante în scandalul steagului. Ce au vrut să facă de fapt

Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor! Dezvăluiri şocante în scandalul steagului. S-a aflat ce au vrut să facă de fapt cei de la Federaţia Maghiară de Fotbal. S-a dovedit, până la urmă, că aceştia au minţit.

Ungurii au spus că UEFA le-a permis să folosească pe echipamente steagul Ungariei mari. FRF a venit cu o înştiinţare de urgenţă în care a negat totul.

Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor!

Acum ies la iveală acuzaţii absolut devastatoare la adresa ungurilor. S-a aflat ce au vrut să facă aceştia cu fake news-ul în privinţa steagului. Şeful deputatilor USR, dar şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice, Ionuţ Moşteanu, lansează o tiradă la adresa federaţiei de la Budapesta.

Ionuţ Moşteanu laudă FRF pentru promptitudine şi dă de pământ cu ungurii. Spune că scandalul steagului a fost o oprtunitate pentru a inflama opinia publică din România. Mai mult, Moşteanu le transmite ungurilor să vină cu clarificări clare. Totul într-o postare extrem de virulentă pe facebook.

„FRF s-a mișcat repede și a obținut dezmințirea oficială a UEFA: Federația Maghiară de Fotbal a mințit. Nu există niciun acord al UEFA pentru ca maghiarii să poată folosi pe drapeluri simbolurile Ungariei Mari.

Postarea Federației Maghiare a fost un fake news, menită să inflameze opinia publică din România. Au creat o știre de laborator.

În aceste condiții, așteptăm niște clarificări oficiale din partea părții maghiare. Cum a apărut anunțul, de ce și-au permis să răspândească o știre falsă pe un subiect sensibil”, a scris liderul celor de la USR pe facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed