Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor! Dezvăluiri şocante în scandalul steagului. Ce au vrut să facă de fapt

Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor! Dezvăluiri şocante în scandalul steagului. S-a aflat ce au vrut să facă de fapt cei de la Federaţia Maghiară de Fotbal. S-a dovedit, până la urmă, că aceştia au minţit.

Ungurii au spus că UEFA le-a permis să folosească pe echipamente steagul Ungariei mari. FRF a venit cu o înştiinţare de urgenţă în care a negat totul.

Acuzaţii devastatoare la adresa ungurilor!

Acum ies la iveală acuzaţii absolut devastatoare la adresa ungurilor. S-a aflat ce au vrut să facă aceştia cu fake news-ul în privinţa steagului. Şeful deputatilor USR, dar şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice, Ionuţ Moşteanu, lansează o tiradă la adresa federaţiei de la Budapesta.

Ionuţ Moşteanu laudă FRF pentru promptitudine şi dă de pământ cu ungurii. Spune că scandalul steagului a fost o oprtunitate pentru a inflama opinia publică din România. Mai mult, Moşteanu le transmite ungurilor să vină cu clarificări clare. Totul într-o postare extrem de virulentă pe facebook.

„FRF s-a mișcat repede și a obținut dezmințirea oficială a UEFA: Federația Maghiară de Fotbal a mințit. Nu există niciun acord al UEFA pentru ca maghiarii să poată folosi pe drapeluri simbolurile Ungariei Mari.

Postarea Federației Maghiare a fost un fake news, menită să inflameze opinia publică din România. Au creat o știre de laborator.

În aceste condiții, așteptăm niște clarificări oficiale din partea părții maghiare. Cum a apărut anunțul, de ce și-au permis să răspândească o știre falsă pe un subiect sensibil”, a scris liderul celor de la USR pe facebook.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari