Ungurii sunt terminaţi! Intervenţie de urgenţă la Uniunea Europeană a lui Rareş Bogdan. Scandalul steagului ia o amploare imensă

Ungurii sunt terminaţi! Intervenţie de urgenţă la Uniunea Europeană a lui Rareş Bogdan. Scandalul steagului ia o amploare imensă. Europarlamentarul PNL ia poziţie şi vrea să facă interpelări de ultimă oră.

Ungurii au spus că UEFA le-a dat voie să folosească steagul Ungariei mari pe tricourile naţionalei. FRF a negat acest lucru în urmă cu puţin timp.

Ungurii sunt terminaţi!

Scandalul steagului ia amploare şi va ajunge chiar şi la Uniunea Europeană. Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, se implică direct. Într-o postare pe o reţea de socializare, acesta a spus clar.

Vrea o interpelare la Comisia Europeană pentru a cere un răspuns clar al celor de la UEFA. Spune că poziţia celor de la FRF nu este de ajuns. Mai mult, Rareş Bogdan îi face praf pe unguri.

Spune că acesta este un act clar de revizionism. „Trebuie să aflăm ce a decis, exact, UEFA, în ce context! Pentru asta, interpelez Comisia Europeană pentru a cere UEFA, cu care are un parteneriat pe Pactul Verde, precizări legate de pretinsa autorizare a folosirii hărții Ungariei Mari pe drapele și bannere la meciurile naționalei din țara vecină.

În interpelarea mea, cer Comisiei să afle ce, exact, a decis UEFA, deoarece un comunicat al FRF spune că nu a fost autorizată afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal. Așa ar fi și normal, de vreme ce revizionismul și instigarea la ură nu sunt acceptate în sport. Până la alte comunicări oficiale, este posibil să fie o tentativă de destabilizare a climatului din România. Model cunoscut, nu?”, a scris Rareş Bogdan pe facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed