Ungurii au minţit! Răsturnare de situaţie în scandalul steagului. Răzvan Burleanu, anunţ de ultimă oră

Ungurii au minţit! Răsturnare de situaţie în scandalul steagului. Răzvan Burleanu, anunţ de ultimă oră. S-a aflat ce a decis, de fapt, UEFA. Federaţia Română de Fotbal vine cu precizări extrem de importante.

FRF spune că ungurii au minţit în privinţa deciziei UEFA. Forul de la București a primit răspunsul oficial de la UEFA.

Ungurii au minţit!

Steagul Ungariei mari nu va putea fi arborat pe tricouri la echipele naţionale ale statului vecin. Cei de la FRF tocmai au publicat în această dimineață pe site-ul oficial precizări extrem de importante.

Precizările Federației Române de Fotbal ca urmare a anunțului făcut de Federația Maghiară de Fotbal, cu privire la folosirea steagului Ungariei Mari pe stadioane la meciurile naționalei de la Budapesta, conform frf.ro.

”Federația Română de Fotbal a solicitat forului de la Nyon punctul de vedere oficial cu privire la anunțul Federației Maghiare de Fotbal.

Ca urmare a răspunsului primit de la UEFA, facem următoarele precizări:

UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel European.

Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit făcând anunțul respectiv întrucât afișarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conținut provocator și/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranță comisiile disciplinare, dacă va fi cazul.

Federația Română de Fotbal amintește că revizionismul nu este acceptat în fotbal și are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancționa afișarea acestui simbol cu potențial de incitare la ură și violență la meciurile din competițiile europene”, se anunță în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed