Tensiuni la FCU Craiova! Nicolo Napoli, tehnicianul oltenilor, răspuns pentru Adrian Mititelu

Tensiuni la FCU Craiova. Oltenii au remizat în primul meci oficial din anul 2023 acasă cu UTA Arad și s-au îndepărtat de playoff.

Echipa lui Nicolo Napoli a reușit doar un 1-1 cu UTA, iar obiectivul patronului, accederea în playoff, pare departe de realitate în acest moment.

Tensiuni la FCU Craiova!

Napoli și Adrian Mititelu continuă să aibe o relație extrem de incendiară. Cei doi colaborează pentru a 9-a oară la echipa olteană.

Antrenorul italian a vrut să lămurească situația din jurul echipei la o zi distanță de la terminarea partidei cu UTA.

„N-a fost niciun scandal. Astăzi, le-am dat băieților o zi liberă. Mâine, suntem la antrenamente. A intrat în vestiar (n.r. Adrian Mititelu, la finalul remizei cu UTA). A vorbit cu fotbaliștii.

Avem un meci greu duminică, pentru că jucăm cu Sepsi în deplasare. Echipa a pierdut un singur meci cu Steaua (n.r. FCSB) și, după, a obținut trei victorii și două egaluri.

Avem șapte juniori, am băgat în teren jucătorii mai cu experiență. Rezultatul de egalitate a fost bun pentru ambele echipe. Până să ajung eu aici, a plecat Compagno… n-am ce face, mai bine nu vorbesc”, a spus Nicolo Napoli pentru AS.ro.

FCU Craiova ocupă locul 10 în acest moment și se află la 8 puncte de locurile care duc în playoff, obiectul declarat al echipei.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed