Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir! A dat verdictul în scandalul de la CSU Craiova. Mesaj clar pentru Mirel Rădoi

Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir! Fostul şef al Ligii a dat verdictul în scandalul de la CSU Craiova. Mesaj clar pentru antrenorul echipei, Mirel Rădoi. Dragomir îi ţine partea fostului selecţioner.

Dumitru Dragomir a spus clar. Rădoi a făcut bine că a exclus din lotul echipei 4 jucători. Doar aşa poate ţine vestiarul în frâu.

Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir!

Mirel Rădoi a tăiat în carne vie la CSU Craiova. După ruşinea din Cupa României, 1-1 cu Ocna Mureş din liga a treia, fostul selecţioner s-a dezlănţuit. I-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuţ Vână şi Sergiu Hanca.

Decizia aceasta nu a fost tocmai pe placul lui Sorin Cârţu, preşedintele formaţiei. Acesta crede că hotărârea lui Rădoi e prea dură. În schimb, Dumitru Dragomir îi dă dreptate fostului selecţioner. Totuşi, îl avertizează. Va avea nevoie de Andrei Ivan, care este cel mai bun jucător al echipei.

„Dacă e pe o perioadă scurtă, bravo lui. tati, dai cu biciul că altfel nu ai ce face. Îi scoţi o etapă. L-au scos ăştia pe Ronaldo, nu mai scoatem acum fotbalişti de duzină. I-a scos Rădoi pentru o etapă. Ivan nu e jucător de scos din lot. Îl cunosc bine pe Rădoi, e ambiţios. Dacă îţi pui ambiţia prea tare, nu merge. Eu am încredere că dacă a făcut asta Rădoi ştie ce face”, a spus Dumitru Dragomir, în direct la ProArena.

Fără cele 4 vedete, CSU Craiova a reuşit un egal înaintea pauzei competiţionale. A făcut 2-2 cu Rapid, în Giuleşti, deşi a condus cu 2-0. Pe final de meci, oamenii lui Rădoi puteau chiar să pierdă meciul, dar trupa lui Adrian Mutu nu a mai reuşit să marcheze şi golul al treilea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed