Zeljko Kopic şi-a decis soarta! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ce vrea să facă la Dinamo în sezonul viitor de Superliga

Zeljko Kopic şi-a decis soarta! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. S-a aflat ce vrea să facă la Dinamo în sezonul viitor de Superliga. Asta după ce i-a salvat, în ultimul moment, pe câini de la retrogradare.

Zeljko Kopic susţine că, după şase luni petrecute la Dinamo, înţelege ce înseamnă acest lucru. A promis că va da totul pentru a îmbunătăţi situaţia echipei.

Zeljko Kopic şi-a decis soarta!

Mai mult, Zeljko Kopic spune că încă nu a discutat cu Denis Politic, dar jucătorul este sub contract cu Dinamo. „Aş vrea să vorbesc despre transferurile din iarnă. Prima problemă a fost despre regulile FRF. Câţi străini putem avea în lot, dar şi cum ne puteam îmbunătăţi echipa. Mulţi jucători români nu au dorit să râmănă, echipa nu era bine în clasament.

Mulţi jucători străini s-au temut să vină din cauza poziţiei în clasament. A faptului că echipa era în insolvenţă sau pentru că nu ştiau prea multe de Superliga. Am avut probleme cu accidentările. Presiunea era uriaşă, am primit multe goluri pe final de meci şi am pierdut puncte. Cred că la primul meci din baraj am fost mai buni, am marcat.

În al doilea meci nu am jucat bine, nu a fost aşa cum Dinamo trebuia să joace. Dar am rămas în Superliga şi am meritat acest lucru. Pe viitor va trebui să ofer mai multe minute tinerilor jucători.

Vreau să construiesc Dinamo cu mai multe minute pentru tinerii jucători. Am ştiut unde vin, ştiam ce înseamnă Dinamo. Ce club mare este, ce mulţi oameni trăiesc pentru acest club. Dar după 6 luni când vezi oamenii care vin peste tot, când ai 30.000 de oameni la stadion, înţeleg şi simt situaţia mai bine. Am o responsabilitate mare şi tot ce facem de astăzi este să facem un Dinamo mai bun. Echipa s-a luptat în ultimele sezoane. Nu putem schimba totul pentru noapte, dar ne putem asigura că vom progresa”, a declarat Kopic.

Croatul a vorbit şi despre viitor. „Vom decide ce jucători vor pleca, cine va rămâne. Facem tot ce putem pentru a pregăti sezonul şi a aduce jucători care pot contribui ca Dinamo să aibă un alt stil.

Am avut o comunicare bună cu Andrei Niculescu. A trebuie să ia decizii grele, a fost dificil pentru oricine din acest club. El ne susţine pe mine şi pe echipa mea. Este datoria mea să analizez echipa, jucătorii şi ce poziţii trebuie îmbunătăţişe. Domnul Niculescu urmează să vadă dacă este de acord sau nu cu mine”, a spus antrenorul.

Kopic a numit mai mulţi jucători care au venit la Dinamo la recomandarea sa şi a spus că nu a discutat cu Denis Politic despre o eventuală plecare. „Velkovski, Palici, Milanov, Edy Gnahore. îi cunosc, au venit şi la recomandarea mea”, a încheiat antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed