Zeljko Kopic ar putea pleca de la Dinamo! Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenorul croat. Cine trebuie să îi ia locul

Zeljko Kopic ar putea pleca de la Dinamo! Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenorul croat. S-a aflat cine trebuie să îi ia locul. Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare după ce a terminat la egalitate, scor 0-0 meciul cu Csikszereda. În tur, bucureștenii câștigaseră cu 2-0.

Ioan Andone le-a atras atenția șefilor clubului și le-a spus clar unde au greșit. Antrenorul știe și care este primul lucru pe care ar trebui să-l facă dinamoviștii dacă vor să nu mai ajungă într-o asemenea situație.

Zeljko Kopic pleacă de la Dinamo?!

Antrenorul a tras un semnal de alarmă după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare. ”Fălcosul” știe unde au greșit șefii clubului. Acesta mai spune că în opinia sa, Zeljko Kopic va pleca de la echipă.

”El a arătat că are ceva experiență ca antrenor. A venit într-o situație dificilă. Dacă Ovidiu Burcă avea lotul acesta și bugetul acesta, se clasa mai bine decât Kopic.

Dacă ai buget de jucători buni, ai și jucători buni. Burcă a avut 50-60% din ce a avut Kopic. Burcă a avut până în 100.000 de euro. Kopic s-a dus până la 200.000 de euro. Ce jucători puteai să aduci? În iarnă s-au grăbit, asta e opinia mea.

Aduci 7 jucători și ești mulțumit dacă jumătate îți confirmă și sunt titulari. Și mie mi s-a întâmplat să pierd meciuri în ultimele minute. Dar niciodată nu mi s-a întâmplat să pierd cinci într-un sezon. În privința asta la apărare, că sunt în minutul 90 sau minutul 1, sunt aceleași reguli.  

Nu a fost simplu de gestionat. Nu pot să spun că rămâne sau nu. Eu nu cred că vrea el să rămână”, a spus Andone, la Digi Sport.

Ce antrenor ar trebui să vină pe banca dinamoviștilor

Fostul mare fotbalist îi sfătuiește pe șefii clubului să aleagă un antrenor român.

” Trebuie să aducă un antrenor român. Trebuiau să aibă două planuri. Dacă rămânem în prima ligă ce facem, dacă retrogradăm ce facem. Pentru sezonul viitor să facă posibilul să se claseze între primele 7-8 și după să țintească play-off-ul.

Totul pleacă de la antrenor. Pleacă sau rămâne? Dacă are clauză de prelungire, să se apuce de treabă. Eu zic că cel puțin 8-9 jucători din lotul acesta trebuie să dispară. Nu sunt de performanță, foarte puțini. Trebuie să se gândească, să facă un pas înainte.

Totul pleacă de la antrenor. Să îl confirme și să aducă jucători. E foarte important să aibă tot lotul din prima zi de pregătire pentru a se gândi la ceva pentru sezonul viitor”, a mai spus Andone.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed