Vestea momentului despre Zeljko Kopic! S-a decis soarta croatului. Şefii lui Dinamo au dat verdictul

Vestea momentului despre Zeljko Kopic! S-a decis soarta croatului. Şefii lui Dinamo au dat verdictul. Tehnicianul are viitorul asigurat pe banca echipei din Ştefan cel Mare. A spus-o Andrei Nicolescu, administratorul special.

Zeljko Kopic este antrenorul care îi va pregăti pe „câini” și în sezonul viitor. Decizia şefilor echipei este clară.

Vestea momentului despre Zeljko Kopic!

Conducătorul dinamoviștilor a intrat în direct și a oferit câteva detalii de impact pentru clubul alb-roșu. Răzvan Patriche, căpitanul echipei din acest sezon, va primi prelungirea contractului. Și Dennis Politic, cel mai curtat jucător al dinamoviștilor, va continua la Dinamo, conform Radio Gold FM. Nicolescu a spus faptul că Dinamo va încerca să păstreze un nucleu important de jucători pentru a forța calificarea în play-off.

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Noi ne programaserăm să ieșim din insolvență până la finalul campionatului, dar problemele sportive nu au stat cum ne-am dorit, focusul a fost pe acest lucru. Acum, după ce setăm lucruri sportive, trebuie să setăm și ieșirea din insolvență.

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu.

Dintre cei ale căror contracte au expirat, cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politic are contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. La anul acești jucători vor fi mult mai pregătiți de Superliga, de la Golubovic la Homawoo, Politic, Gnahore, poate și Hakim Abdallah.

Pavicic s-a simțit foarte bine aici, e deja la Belgrad, avem o discuție preliminară să vedem ce opțiune are Aris pentru el, în contextul în care Aris nu-l dorește sau poate să-l împrumute în continuare, e o opțiune valabilă, el își dorește foarte mult să rămână, o să vedem. Vrem să ne setăm ca obiectiv play-off-ul în sezonul viitor”, a declarat Nicolescu, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed