Zeljko Kopic face anunţul serii! Antrenorul lui Dinamo, şocat după înfrângerea din prelungiri: ‘E dificil de explicat’ + Cum vrea să îi salveze pe câini de retrogradare

Zeljko Kopic face anunţul serii! Antrenorul lui Dinamo, şocat după înfrângerea din prelungiri. Câinii au pierdut la ultima fază, scor 0-1, contra celor de la Oţelul. Antrenorul croat nu-şi explică acest eşec.

Totuşi, Zeljko Kopic spune că va revedea faza. Nu-şi explică primirea golului în prelungiri. Spune clar că Dinamo se va salva de la retrogradare.

Zeljko Kopic face anunţul serii!

„Cred că în mare parte a meciului am fost în control. Am stat bine defensiv, nu am dat mari şanse adversarului. Energia şi atitudinea au fost bune. Am făcut totul ca să câştigîm. Din păcate, luăm gol în final. E greu, dar sunt multe lucruri pozitive. Vrem să câştigăm meciurile următoare. Nu am văzut toată faza. Am avut mingea, dar e dificil de explicat, de înţeles. Vreau să văd faza ca să ştiu. E vorba de concetrare şi de focusare”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Zeljko Kopic ştie cum o poate salva pe Dinamo de la retrogradarea din Superliga. „Nu mai putem să facem acum nimmic. Vom analiza şi vom lua lucrurile pozitive. Am avut ceva situaţii în atac, dar trebuie să arătăm mai multă calitate. Muncim pentru atac. Sunt sigur că împreună vom reuşi. Trebuie să muncim, să avem şi noroc”, a mai spus antrenorul lui Dinamo, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed