Răzvan Patriche s-a dezlănţuit! Şi-a atacat propria echipă după înfrângerea cu Oţelul: ‘Nu ai voie să faci aşa ceva’ + Ce obiectiv are Dinamo pe final de sezon

Răzvan Patriche s-a dezlănţuit! Şi-a atacat propria echipă după înfrângerea cu Oţelul. Fundaşul central al celor de la Dinamo era foarte supărat după ce echipa sa a pierdut la ultima fază.

Răzvan Patriche şi-a ieşit din minţi după Oţelul-Dinamo 1-0. Moldovenii au câştigat la ultima fază.

Răzvan Patriche s-a dezlănţuit!

„Trebuia să facem fault, nu ai voie să iei gol în minutul 93. Nu ai voie să ne prindă aşa descoperiţi. Erau supăraţi şi ei ca şi noi. Nu ştiu cât ne ajuta un egal, dar era un punct important. Mergem înainte. Nu mai e accesibilă salvarea directă, dar vrem un loc de baraj. Din faza noastră fixă nu ai voie să iei gol aşa pe contră. La meciul cu Petrolul s-au stat 10 minute să se găsească ceva. Suntem la mâna noastră, momentan”, a spus Răzvan Patriche, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Fundaşul celor de la Dinamo nu s-a oprit aici. Câinii au rămas pe loc direct retrogradabil, cu 6 etape înaintea finalului play-out-ului de Superliga. „Ne-au lipsit multe sezonul acesta, dar nimic nu este pierdut. Să muncim mai mult, să venim cu mai mult şi să aducem puncte”, a mai spus Patriche, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed