Dennis Politic nu s-a mai abţinut! Şi-a atacat colegii după înfrângerea cu Oţelul: ‘E foarte frustrant’ + Ce spune despre salvarea de la retrogradare

Dennis Politic nu s-a mai abţinut! Şi-a atacat colegii după înfrângerea cu Oţelul. Dinamo a comis-o grav în prelungirile meciului cu Oţelul. A primit gol şi a pierdut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dennis Politic s-a enervat cumplit. Nu-şi explică de ce colegii săi nu  au făcut un fault tactic la ultima fază a meciului ca să nu se primească gol.

Dennis Politic nu s-a mai abţinut!

„Suntem foarte supăraţi. Cred că un 0-0 era un rezultat corect. Nu am avut nici noi prea multe ocazii, nici ei nu au reuşit să ne domine. Din păcate, luăm gol în ultimele minute şi e foarte frustrant. Ştiu că se aşteaptă mult de la mine şi de la colegii mei din ofensivă. Cred că ne apărăm şi reuşim să marcăm împreună.

Pierdem şi câştigăm împreună. Am venit montaţi să câştigăm, dar 0-0 era acceptabil. Dintr-o lovitură liberă a noastră au pelcat pe contraatac. Trebuia făcut fault cât mai repede. E foarte frustrant să iei gol aşa”, a tunat Dennis Politic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Chiar dacă Dinamo se află pe loc direct retrogradabil, Dennis Politic trage un semnal de alaarmă. Spune că Dinamo se poate salva, dar trebuie să schimbe jocul. „Lupta e una foarte intensă, aprigă. Să ne concetrăm doar pe noi. Degeaba ne ajută rezultatele dacă nu câştigăm. Să adunăm puncte că se îngroaşă gluma”, a mai spus Politic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed