Victor Piţurcă va fi uimit! Fosta amantă a antrenorului, implicată într-un scandal uriaş. Dezvăluiri şocante din interior

Victor Piţurcă va fi uimit! Fosta amantă a antrenorului, implicată într-un scandal uriaş. Dezvăluiri şocante din interior. Vica Blochina s-a dezlănţuit pur şi simplu. A dat startul unui război incredibil.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă este protagonista unui scandal imens. S-a aflat de la ce a pornit totul.

Victor Piţurcă va fi uimit!

Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit. A lansat o serie de atacuri la Oana Roman, fosta sa prietenă. Mai exact, Vica Blochina o acuză pe Oana Roman că îşi modifică pozele când face reclamă la un ceai pentru slăbit.

Vica Blochina a făcut-o praf pe Oana Roman. A numit-o escroacă şi mincinoasă. „Doamne, ce escrocherie. Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu.

Cine naiba mai crede vreodată în acest produs … Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a fost mesajul postat de Vica Blochina pe Instagram.

Oana Roman i-a răspuns fostei amante a lui Victor Piţurcă. „Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, a transmis Oana Roman, care a fost contrată imediat de vedetă.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică … Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a mai postat Vica Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed