Victor Piţurcă va fi şocat! Fosta amantă a antrenorului a dat cărţile pe faţă. Ce a făcut, de fapt, în ultimii 16 ani

Victor Piţurcă va fi şocat! Fosta amantă a antrenorului a dat cărţile pe faţă. S-a aflat ce a făcut, de fapt, în ultimii 16 ani. Chiar cea mai cunoscută amantă din România a dat cărţile pe faţă.

Victor Piţurcă şi Vica Blochina s-au iubit, în secret, timp de 16 ani. Când vedeta a rămas însărcinată, fostul selecţioner a părăsit-o.

Victor Piţurcă va fi şocat!

Acum, fosta amantă a lui Victor Piţurcă dă cărţile pe faţă. A vorbit despre un obicei la care nu a renunţat de 16 ani. Spune că îşi face singură în casă cremele şi măştile pentru ten. Vica Blochina a dezvăluit, pe contul ei de Instagram că este pasionată de produsele de îngrijire personală făcute în casă.

Fosta amantă a lui Piţurcă a ajuns la 48 de ani, dar nu renunţă la vechile obiceiuri.„Pasiunea mea de peste 16 ani…să fac creme, măşti, pastă de dinţi, deodorant din produse naturale pe care le cumpăr online. Şi cel mai mult îmi place să-mi bucur prietenele cu cadouri hand made”, a dezvăluit Vica Blochina, pe Instagram.

Recent, Vica Blochina a dezvăluit că ţine foarte mult la propria imagine. Tocmai a apelat la o intervenţie chirurgicală pentru a-şi micşora stomacul. „Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram.

Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: <Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești>. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mai spus Vica, în emisiunea ei de pe Youtube.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed