Victor Piţurcă va fi şocat! Anunţ incredibil al fostei sale amante. Ce a enervat-o pe Vica Blochina / Foto

Victor Piţurcă va fi şocat! Anunţ incredibil al fostei sale amante. S-a aflat ce a enervat-o pe Vica Blochina. Cea mai cunoscută amantă din România nu a mai suportat și a dat cărțile pe față.

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina timp de 16 ani. În urma căreia, blondina și-a obținut porecla de „cea mai cunoscută amantă”.

Victor Piţurcă va fi şocat! S-a aflat ce a enervat-o pe Vica Blochina

Vica Blochina, a vorbit pe canalul său de YouTube, despre relația pe care a avut-o cu Pițurcă timp de 16 ani. Aceasta a recunoscut ca lumea o cunoască drept „mama copilului lui Victor Piţurcă

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar „amanta lui Pițurcă”.
Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat?

Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie <amanta>. Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a spus Blochina.

Momente cumplite după o operaţie estetică

Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed