Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Amănunte incendiare despre Cristina Ich. Ce se întâmplă, de fapt, între fiul său şi vedetă / Foto

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Amănunte incendiare despre Cristina Ich. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între fiul său şi vedetă. Fostul selecţioner a dat cărţile pe faţă. Deşi a fost secretos mereu cu viaţa de familie, acum antrenorul nu s-a mai abţinut.

Victor Piţurcă a lăudat-o pe fosta lui „noră”, Cristina Ich. Vedeta şi fiul fostului selecţioner, Alex Piţurcă, au un copil.

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit!

Băiatul lui Victor Piţurcă a avut parte doar de iubite care nu au fost pe placul antrenorului. Excepţia a fost Cristina Ich. Despre celebra influenceriţă, fostul selecţioner a spus că „este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Piţurcă a dezvăluit că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich încă se iubesc şi el crede că se vor împăca.

”Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Momentan, Cristina şi Alex sunt despărţiţi. Îi leagă copilul pe care îl au împreună. De partea cealaltă, antrenorul a rupt orice legătură cu Vica Blochina, cea care i-a fost amantă timp de 16 ani. Mai mult, băiatul de 15 ani s-a mutat acasă la antrenor şi a rupt aproape orice legătură cu fosta balerină.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed