Victor Piţurcă va face scandal! Afirmaţii devastatoare la adresa fostului selecţioner. Cea mai cunoscută amantă din România l-a atacat dur

Victor Piţurcă va face scandal! Afirmaţii devastatoare la adresa fostului selecţioner. Cea mai cunoscută amantă din România l-a atacat dur. Vica Blochina spune că a trăit un adevărat calvar alături de antrenor.

Victor Piţurcă este atacat dur de cea mai cunoscută amantă din România. Cei doi au avut o relaţie secretă de 16 ani, dar acum nu-şi mai vorbesc.

Victor Piţurcă va face scandal!

Victor Piţurcă se va enerva când va afla ce a spus Vica Blochina. Fosta balerină a spus că, în momentul în care a rămas însărcinată cu fostul selecţioner acesta ar fi insistat să renunţe la sarcină.

„Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să mă facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani.

Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui.M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, a dezvăluit Vica Blochina în podcastul Tare de Tot.

Piţurcă a fost obligat de instanţă să-l recunoască pe Edan. Acum, cei doi au o relaţie perfectă. Băiatul s-a mutat în casa tatălui, iar Maria, soţia antrenorului are grijă de el. Mai mult, Vica Blochina s-a îndepărtat de Edan şi îi duce dorul în fiecare zi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed