Ilie Năstase, umilit în direct! Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit. Şi Victor Piţurcă va fi şocat

Ilie Năstase, umilit în direct! Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit. Şi Victor Piţurcă va fi şocat. Vica Blochina nu s-a mai abţinut şi a aruncat cuvinte grele la adresa primului lider mondial ATP.

Ilie Năstase se va enerva grav când va auzi ce a spus Vica Blochina despre el. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă s-a dezlănţuit.

Ilie Năstase, umilit în direct!

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre relația dintre Ilie Năstase și Ioana. Vica Blochina susţine că nu ar putea să trăiască alături de un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Vica Blochina, care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, susține că pentru Ioana nu este ușor să aibă o căsnicie cu Năstase. Asta deşi fostul mare campion este un bărbat bogat, care o răsfață.

”Eu le apreciez pe femeile care sunt judecate că au diferența de vârstă față de bărbat, el are 70 și ea are 30. Judecă lumea că îi cumpără bărbatul casă, mașină. Pentru mine, ăsta este un efort maxim să stai cu un om așa. Tu îți imaginezi să dormi cu tataie?

Lumea vede doar ce are ea, dar prin ce trece ca să ajungă acolo. Asta nu am să fac niciodată. Câți ani are Ilie Năstase și câți ani are soția lui? E șmecheră, are ficatul atât. Ea nu a crescut cu el, l-a luat deja la 100 de ani. A primit ceva, dar și prin ce trece.

Mă gândesc că dacă voi avea bani cândva, numai puști o să am lângă mine, barcă, baston cu diamante. Beau doar suc de cocos. Viața este scurtă, trebuie să trăiești cât îți permite ficatul și cât poți dormi liniștit”, a spus Blochina, la podcastul Tare de Tot, cu Viorel Grigoroiu.

Cea mai cunoscută amantă din România a devenit cunoscută după o relaţie secretă de 16 ani cu Victor Piţurcă. Vica şi fostul selecţioner au un băiat împreună. Edan stă deja alături de familia antrenorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed