NEWS ALERT! Control judiciar și pentru Alex Pițurcă! Judecătorul a dat sentința târziu după miezul nopții

Nici 24 de ore nu a fost reținut fiul lui Victor Pițurcă în dosarul privind achiziţia de utilaje şi măşti de protecţie în perioada pandemiei de COVID-19, cu un prejudiciu de peste 8,6 milioane de lei adus Romarm.

Procurorii s-au grăbit să-l ducă pe Alex Pițurcă în fața instanței încă de aseară, de la ora 21. A fost chemat de urgență și Gabriel Țuțu, directorul general al Romarm SA, iar judecata s-a lungit până târziu, la miezul nopții.

Și deliberarea a durat ceva. Ca și tatăl său, reținut pentru o noapte și eliberat marți, de dimineață, Alex Pițurcă s-a prevalat dreptul la tăcere. A cerut doar să părăsească pentru scurt timp boxa acuzaților pentru a merge la toaletă, escortat.

Apoi, când e ieșit pe ușa clădirii DNA, a fost doar ca să se întoarcă la Arestul Central pentru formele de eliberare. Ca și la Victor Pițurcă, judecătorii au respins propunerea procurorilor DNA de a-l reține pentru 3o de zile, dispunând măsura controlului judiciar.

Era ora 3 dimineață când Piți junior a ieșit din sala de judecată, iar în tot acest timp, Cristina Ich, fosta parteneră a lui Pițurcă junior și mama copilului lui, a stat în vecinătatea Tribunalului, cu sufletul la gură, să-l aștepte.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed