Victor Piţurcă, dat de gol! Bogdan Lobonţ a făcut public totul. Ce s-a întâmplat între el şi fostul selecţioner

Victor Piţurcă, dat de gol! Bogdan Lobonţ a făcut public totul. S-a aflat ce s-a întâmplat între el şi fostul selecţioner. Ex portarul naţionalei a divulgat o discuţie pe care a avut-o cu Piţurcă.

Bogdan Lobonţ a dezvăluit discuţia pe care Victor Pițurcă a avut-o cu Ciprian Marica și Florin Bratu. Le-a spus pe cine mizează la Campionatul European din 2008.

Victor Piţurcă, dat de gol!

Victor Pițurcă a contribuit la trei calificări ale echipei naționale la Campionatul European. La turneul final din 2008, desfășurat în Austria și Elveția, fostul selecționer a avut de luat o decizie dificilă.

Pentru postul de atacant, Pițurcă a avut de ales între Ciprian Marica și Florin Bratu. Lobonț a dezvăluit modul în care fostul selecţioner a anunțat că va merge pe mâna lui Mrica. „Exemplul cel mai elocvent e înainte de Campionatul European din Elveția și Austria (n.r. 2008). Înainte să plecăm în Elveția, să dea lotul final la UEFA, eram cu unul în plus și în plus cine era? Unul dintre atacanți.

Și în perioada aceea, Florin Bratu era în formă, unul dintre golgheterii campionatului intern dacă nu mă înșel, plus Ciprian Marica. Dar discuția… Nea Piți, dacă o spun (n.r. și nu trebuia), îmi prezint scuzele. De ce mi-am prezentat scuzele? Consider că mai bine vă spunea el, dar dacă ai băgat bățul prin gard o spun eu.

A avut o discuție și cu Florin, și cu Ciprian, de a motiva de ce îl alege pe Ciprian în detrimentul lui. I-a spus: ‘Ok, tu ești într-o formă foarte bună, ai demonstrat în campionatul recent încheiat că ești într-o formă foarte bună, dar ținând cont că Ciprian a fost un om important pentru echipa națională a României și în continuare este un om important și golurile, prestațiile pe care le-a avut pe durata acestor calificări au făcut în așa fel încât noi să fim prezenți la acest Campionat European, eu îl aleg pe Ciprian’”, a declarat Bogdan Lobonț , conform prosport.ro.

Chiar dacă a fost selecționat pentru turneul final, Ciprian Marica nu a fost introdus pe teren niciun minut de către Pițurcă în meciurile cu Italia, 1-1, Franța, 0-0, și Olanda, 0-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed