Victor Piţurcă, de nerecunoscut! Imagini de senzaţie cu fostul selecţioner. S-a aflat ce face antrenorul / Foto

Victor Piţurcă, de nerecunoscut! Imagini de senzaţie cu fostul selecţioner. S-a aflat ce face antrenorul după ce a decis să nu mai dea curs vreunei oferte. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă.

Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, parcă nu îmbătrâneşte. deşi are 67 de ani, antrenorul se menţine într-o formă fizică de invidiat.

Victor Piţurcă, de nerecunoscut!

Fostul amant al lituaniencei Vica Blochina, îşi ascunde vârsta. Pe 8 mai va împlini 67 de ani. Piţurcă este de nelipsit şi din sala de fitness. Tocmai s-a lăsat filmat în timpul unui antrenament şi a făcut dezvăluiri inedite. În fiecare zi are un program ieşit din comun. ”Alerg cam opt – zece kilometri”, a dezvăluit fostul selecţioner, conform sport.ro.

Mai mult, acesta face un număr uriaş de abdomene. În tinereţe făcea câte 1000 de repetiţii. ”Acum sunt zile când fac patru, cinci sute, șase sute de abdomene”, asigură Piţurcă.

„Domnul Pițurcă e un exemplu pentru noi toți, un exemplu de disciplină”, a spus şi antrenorul său de fitness, Alexandru Stănescu.

Victor Piţurcă se laudă că încă are aceeaşi greutate pe care o avea când era jucător. Fosta lui iubită, Vica Blochina, a rămas şocată, în urmă cu câţiva ani, când l-a văzut. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Ani la rândul, Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed