Viaţa de film a şefului de la yachting! A trecut prin clipe cumplite. Dezvăluiri incredibile ale lui Alexandru Micu

Viaţa de film a şefului de la yachting! Acesta a trecut prin clipe cumplite. Dezvăluiri incredibile ale lui Alexandru Micu. Unul dintre cei mai tineri președinți de federație din România, Alexandru Micu este și vicepreședintele Federației Europene de profil, dar și antrenor și lector universitar.

Alexandru Micu e la al doilea mandat în fruntea Federației Române de Yachting. La 3 ani a învățat de la părinții săi să meargă cu barca cu vele, iar la 6 ani făcea singur turul lacului Siutghiol, din Constanța! Toată ziua pe barcă, el a ajuns chiar să descopere ascunzătorile braconierilor!

Viaţa de film a şefului de la yachting!

” În jurul vârstei de 6 ani, părinții mei, amândoi antrenori de yachting, mă lăsau singur cu barca pe lac și știam absolut toate cotloanele lacului ăsta. Știam inclusiv locurile în care braconierii tăiau canale în stuf pentru a se ascunde de poliție”, spune Alexandru Micu, președintele Federației Române de Yachting.

Când era copil, petrecea toată ziua pe lac, iar o dată chiar a trecut prin momente critice. ”Aveam 9 ani. La vreo 3 kilometri de baza noastră nautică am căzut în apă. Am zis: <<nici un fel de problemă, voi înota până la barcă, și ce dacă e vânt tare?>> Nu s-a întâmplat așa, barca a fost luată mai departe de vânt. Am pierdut barca, a trebuit să înot. Am reușit să supraviețuiesc unei perioade de aproape o oră într-o apă destul de rece, fără să fac ulterior hipotermie”, a dezvăluit Alexandru Micu, președintele Federației Române de Yachting.

Ajuns la 40 de ani, Micu se află în cel de-al doilea mandat de președinte al Federației Române de Yachting, este vicepreședintele Federației Europene, antrenor și lector universitar. Poate fi denumit ”Președintele 4 în 1”!

”Le combin pe toate destul de greu. E uneori la limită. Sunt foarte multe lucruri de organizat”, a mai spus Alexandru Micu, președintele Federației Române de Yachting.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed