Vești noi despre situația de la Torino! Scrisoarea transmisă de președintele lui Juventus la câteva ore de la demisie

Situație teribilă la Juventus. Board-ul clubului a demisionat seara trecută iar oamenii au început să facă diverse speculații.

Andrea Agnelli, fostul președinte al lui Juventus Torino, care și-a dat demisia din cadrul clubului impreună cu tot staff-ul său, a explicat gestul prin intermediul unei scrisori.

Situație critică la Juventus

Agneli a transmis o scrisoare dedicată tuturor din ”familia Juventus”.

”Dragii noștri, să joci pentru Juventus, să lucrezi pentru Juventus înseamnă să ai un singur obiectiv: să câștigi.

Oricine are privilegiul de a purta tricoul alb-negru știe asta. Oricine lucrează în echipă știe că munca grea învinge talentul, dacă talentul nu este susținut prin muncă asiduă. Juventus este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, astfel că oricine lucrează acolo sau joacă pentru acea echipă știe că rezultatul finit este al întregii echipe.

Suntem obișnuiți, prin tradiție, să câștigăm, avem asta în ADN-ul nostru. Din 2010, ne-am onorat istoria și tradiția datorită unor rezultate extraordinare: stadionul, nouă campionate consecutive obținute cu echipa masculină, primul club din Italia cu serial pe Amazone Prime și pe Netflix, cinci campionate consecutive câștigate la feminin, finalele de la Berlin și Cardiff (marile noastre regrete), contractul cu Adidas, dar și primul club care a avut un reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA”, este un fragment din scrisoarea lui Agnielli., potrivit Gazzetta dello Sport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed