Vestea momentului pentru un tricolor! Este aproape de mutarea carierei. Acordul este total

Vestea momentului pentru tricolorul Denis Drăguș! Românul este aproape de mutarea carierei în urma acordului dintre echipe. Edi Iordănescu se bazează pe tricolor care va fi, aproape sigur, în lotul pentru EURO 2024.

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, echipă unde antrenor i-a fost chiar Marius Șumudică. Fotbalistul a demonstrat valoarea de care dă dovadă și i-a impresionat pe turci.

Veste momentului pentru Denis Drăguș!

După parcursul impresionant pentru Gaziantep, Drăguș se află în negocieri cu alt club din Turcia, Trabzonspor, care vrea să îl transfere definitiv. Deși Marius Șumudică neagă orice speculație referitoare la acest subiect, jurnaliștii îl contrazic. Calitățile fizice și vârsta i-au impresionat pe turci.

Trabzonx.com anunță că cele două părți au ajuns la o înțelegere din punct de vedere financiar și că românul a semnat și un pre-contract. Denis Drăguș are o cotă de piață de 3 milioane de euro.

Conform sursei citate, ar exista o singură piedică, aceea fiind suma de transfer pe care Trabzonspor trebuie să o plătească belgienilor. Turcii au făcut o ofertă și speră că în cel mai scurt timp se va ajunge la un consens.

”În acest moment, cea mai importantă armă va fi atitudinea lui Drăguș. Fotbalistul român le va spune celor din conducerea lui Standard Liege: ’Vreau să rămân în Turcia și să joc pentru Trabzonspor. Mai am un singur an de contract. Am fost împrumutat în fiecare sezon, acum îmi doresc să joc la o echipă serioasă. Aceasta este Trabzonspor. Vreau să îmi ating vârful carierei la această echipă. Ajutați-mă și aprobați transferul!’”, scrie sursa citată.

Ce spune Marius Șumudică?!

”Chiar mai devreme mă sunase Drăguș, vorbeam cu el la telefon. Pentru mine, astea sunt cele mai mari realizări, când te sună foștii jucători și sunt recunoscători pentru cum s-au simțit. Are discuții, dar rămân siderat când văd că apar fel de fel de oameni pe la televiziuni și se erijează în impresarul lui Drăguș. Este ca și copilul meu, un băiat extraordinar și vorbesc cu el aproape zi de zi.

Singurul care l-a adus și care îl știa a fost Cătălin Liță, un impresar, agent FIFA, dar căruia nu-i place să apară. Este agentul meu în momentul de față, dar nu-i place să apară, să se laude. Văd fel și fel de oameni care apar și spun că sunt impresarul lui X și Y, dar asta e o lume în care trebuie să ne obișnuim.

Ar trebui să fim mai atenți și în momentul în care discutăm, cel mai bine este să fie întrebată persoana respectivă”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed