Vestea momentului despre vedeta lui Edi Iordănescu! Ce se va întâmpla cu Denis Drăguş. Belgienii au spus clar

Vestea momentului despre vedeta lui Edi Iordănescu! Ce se va întâmpla cu Denis Drăguş. Belgienii au spus clar după ce internaționalul român are un sezon bun la echipa la care a fost împrumutat, Gaziantep.

Denis Drăguş a jucat 27 de meciuri în Turcia și a marcat 12 goluri, contribuind și cu o pasă decisivă.

Belgienii anunță ce se întâmplă cu Denis Drăguş

Belgienii sunt cu ochii pe jucătorul celor de la Standard Liege, care a fost împrumutat la Gaziantep.

Internaționalul român are un sezon excelent în Turcia, unde a marcat nu mai puțin de 12 goluri, în 27 de meciuri. În vară, acesta ar trebui să se întoarcă în Belgia, dar nu pentru mult timp susțin jurnaliștii. Standard Liege ar avea nevoie de banii pe care i-ar obține dintr-un alt posibil transfer. Românul ar fi în atenția altor cluburi importante din Europa.

”Drăguș poate salva ‘mercato-ul’ pentru Standard. Evaluat la două milioane de euro de Transfermarkt, Denis Drăguș va fi, cel mai probabil, vândut de Standard Liege, care are nevoie de lichidități. Internaționalul poate aduce bani frumoși în perioada de mercato din vară”, au scris belgienii, citați de Spotmedia.

Marius Șumudică, dezvăluii despre fostul său elev

Marius Șumudică a vorbit despre ofertele pe care le-ar avea internaționalul român.

”A fost mai devreme o imagine cu Drăguș și încă o dată mă felicit că i-am găsit postul și că l-am pus atacant central.

Eu știu de Hoffenheim că îl dorește foarte mult, știu că există și echipe din Premier League, din a două jumătate a clasamentului care au luat legătură pentru transfer.

Face un sezon extraordinar și din câte știu și echipele mari din Turcia își doresc să îl cumpere. Cu siguranță nu va mai rămâne la Gaziantep și în vara va pleca. Sper să facă un european bun, care să îl ajute”, a spus Șumudică, pentru Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed