Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea! S-a întâmplat imediat după Indian Wells. Simona Halep, în cădere liberă

Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea! S-a întâmplat imediat după Indian Wells. În schimb, Simona Halep este în cădere liberă. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. WTA a făcut public noul clasament mondial.

Sorana Cîrstea a reuşit o performanţă importantă la Indian Wells. Românca a ajuns până în faţa sferturilor de finală şi asta se vede.

Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea!

Sorana Cîrstea a urcat nouă locuri în clasamentul WTA. Acum se află pe 74, cu 838 puncte, conform ierarhiei de luni. Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 19 pe 25, cu 1565 puncte.

După o urcare de patru locuri, Irina Begu este pe 34, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan a coborât de pe 57 pe 60, cu 956 puncte. Gabriela Ruse a urcat două locuri şi este pe 145, cu 455 puncte. În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât patru locuri, pe 197, cu 339 puncte.

La dublu, Gabriela Ruse a urcat un loc şi este pe 40, cu 1736 puncte, iar Monica Niculescu a coborât de pe 40 pe 43, cu 1600 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula. Câştigătoare la Indian Wells, Elena Rîbakina, din Kazahstan, a urcat 3 locuri şi este pe 7, cu 3720 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed