Vestea momentului pentru Simona Halep! O mare campioană se implică în cazul de dopaj. Presiune uriaşă pe cei de la TAS

Vestea momentului pentru Simona Halep! O mare campioană se implică în cazul de dopaj. Presiune uriaşă pe cei de la TAS. Legendara Chris Evert nu se dezminte şi intervine cu u mesaj de ultimă oră.

Simona Halep nu este singură. Este susţinută de către o legendă a tenisului în cazul de dopaj. Campioana noastră şi-a căutat dreptatea la TAS după ce a fost suspendată 4 ani.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Chris Evert i-a transmis un mesaj ferm Simonei Halep înaintea verdictului de la TAS. Legendara jucătoare nu a ratat momentul de a o susţine din nou pe campioana noastră. „Mult succes, Simona! Cu toții suntem alături de tine”, i-a transmis Chris Evert sportivei noastre pe Instagram.

Simona a fost tot mai activă după ce a încheiat audierile de la TAS în procesul de dopaj. Fostul lider mondial WTA a dat în judecată compania Quantum Nutrition, de la care cere daune de peste 10 milioane de euro.

Simona susține că lotul de suplimente era contaminat și astfel a fost suspendată fără să aibă vreo vină. Este vorba despre un supliment Keto MCT în care se află și Roxadustat, o substanță interzisă ce nu se afla pe etichetă. Procesul a fost intentat la un tribunal din Manhattan, New York.

Simona speră să scape de suspendare şi să revină în acest sezon în circuitul mondia. Va avea parte însă de o revenire extrem de dificilă. Nu a mai jucat tenis din august 2022 şi a ieşit din circuitul mondial. Va fi nevoită să participe la turnee mici. Prezenţa la competiţiile importante va fi condiţionată de primirea unei invitaţii. Aceste invitaţii se acordă însă într-un număr limitat pe durata unui sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed