Simona Halep, dată de gol! Jucătoarea căreia campioana noastră i-a schimbat cariera. Totul a ieşit la iveală / Foto

Simona Halep, dată de gol! Jucătoarea căreia campioana noastră i-a schimbat cariera. Totul a ieşit la iveală. Declarațiile uimitoare făcute de prietena și fosta parteneră a fostului lider WTA.

Gabriela Ruse, prietena și partenera Simonei de la turneele de la Melbourne Summer Set și Australian Open, a vorbit despre cat de dor îi este să petreacă din nou timp cu prietena sa.

Simona Halep, dată de gol!

Gabriela Ruse este una dintre prietenele Simonei Halep, care a făcut tandem cu fostul lider WTA la unele turnee oficiale.

Jucătoarea de tenis a făcut o sesiune de întrebări pe contul ei de Instagram și a fost întrebată despre prietenia pe care o are cu Simona Halep și despre cea mai frumoasă amintire pe care o are cu aceasta.

„Atunci când mâncam desert împreună! Timpul zboară atât de repede”, a răspuns Gabriela Ruse.

În prezent Simona Halep așteaptă decizia de la TAS în cazul procesului de dopaj, iar Gabriela a mărturisit că a rămas foarte marcată de ceea ce s-a întâmplat cu prietena ei și a început să fie mult mai precaută ca înainte.

„Fiecare bon fiscal îl iau și îl bag în portofel pentru că, nu se știe niciodată. La ce se întâmplă în lumea asta, orice este posibil. Situația Simonei Halep este foarte grea.

Niciun sportiv de pe lumea asta nu-și doreste să treacă printr-un asemenea calvar. Îmi pare foarte rău pentru Simona Halep. Niciun sportiv nu dorește să-și încheie cariera în acest fel”, a afirmat Gabriela Ruse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed