Vestea momentului pentru Simona Halep! Decizie incredibilă a acuzatorilor româncei. Ce suspendare au dictat

Vestea momentului pentru Simona Halep! Decizie incredibilă a acuzatorilor româncei. S-a aflat ce suspendare au dictat aceştia într-un caz mai grav decât al fostului lider mondial WTA.

Simona Halep a respins, la TAS, toate acuzaţii din scandalul de dopaj. Românca speră să scape de suspendarea de 4 ani.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

În timp ce Simona Halep aşteaptă un verdict de la TAS acuzatorii de la ITIA au făcut un anunţ uluitor. Un jucător de tenis care a colaborat cu organizaţia primește o pedeapsă mult mai blândă.

Andrea Rita, tenismen italian în vârstă de 23 de ani, a fost suspendat 15 luni. Asta după ce a recunoscut încălcările multiple ale programului anticorupție din tenis. Jucătorul de tenis Andrea Rita a recunoscut că a pariat pe meciuri de tenis și nu a raportat o propunere de a face blat. Pentru aceste lucruri a primit o suspendare de 15 luni și amendă. „Agenția Internațională de Integritate a Tenisului confirmă astăzi că jucătoul de tenis italian Andrea Rita a fost suspendat pentru o perioadă de 15 luni după ce a recunoscut încălcarea Programului Anticorupție din Tenis (TACP).

Rita, care a atins un clasament ITF de simplu 1.712 în iunie 2023 și este neclasat în circuitul ATP, a recunoscut patru încălcări ale TACP între 2018 și 2020, inclusiv pariurile pe meciuri de tenis și eșecul de a raporta o abordare de corupție. Jucătorul a fost amendat cu 5.000 de dolari, din care 4.000 de dolari sunt suspendați.

Rita, în vârstă de 23 de ani, a cooperat pe deplin cu ancheta ITIA și a acceptat o sancțiune convenită, renunțând la dreptul la o audiere în fața unui ofițer-auditor independent anticorupție. Perioada de ineligibilitate a jucătorului a început pe 26 ianuarie 2024 și se încheie pe 25 aprilie 2025″, a precizat ITIA pe site-ul oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed