Noi dezvăluiri grave despre Simona Halep! Concluzii dure ale acuzatorilor de la ITIA. Noi probleme pentru româncă

Noi dezvăluiri grave despre Simona Halep! Concluzii dure ale acuzatorilor de la ITIA. Noi probleme pentru româncă după ce a fost suspendată timp de 4 ani în cazul de dopaj. Acum, ies la iveală mai multe concluzii.

Simona Halep ar fi ingerat roxadustat din două surse. La audiere, românca s-a apărat. A spus că a avut probleme cu căldura și umezeala la Washington. A cerut o scutire de uz terapeutic pentru a-și rezolva problemele de respirație.

Noi dezvăluiri grave despre Simona Halep!

Candice Gohier, fizioterapeuta sa, i-a recomandat alte trei suplimente alimentare, dintre care unul cu colagen. Şi Frederic Lefebvre, un personaj despre care s-au spus multe, i-a recomandat acest tratament Simonei Halep.

Sportiva a întrebat dacă sunt conforme, au verificat împreună. Românca l-a întrebat și pe Patrick Mouratoglou dacă le poate lua. Francezul i-a spus că da. Acestea au fost comandate, iar acel lot pare că a fost cel contaminat.

Halep a făcut primele demersuri pentru apărarea sa, a mers la laboratorul profesorului Jean-Claude Alvarez pe 19 octombrie. Acolo i s-au recoltat probe din firul de păr.

În mărturia lui Candice Gohier aceasta spune că ea și Patrick Mouratoglou au ajuns la concluzia de a-i schimba suplimentele româncei. Asta pentru că aveau prea mult zahăr. Cei doi au spus că l-au consultat și pe Frederic Lefebvre.

Apoi apărarea Simonei s-a bazat pe dovezile aduse de Alvarez și Kintz. Aceştia au detectat roxadustat în suplimentul de colagen, folosind o metodă neacreditată de WADA. Laboratorul din Salt Lake City nu a găsit urme din această substanță în suplimentele de colagen. Asta deşi doctorul Eichner a spus că nu găsește nicio greșeală în felul în care cei doi francezi au ajuns la această concluzie. Alvarez a mai susținut că metoda laboratorului american este bună pentru identificarea roxadustatului în probe biologice, nu în suplimente.

Simona a prezentat și un tabel al dozelor pe care le-a luat din suplimentul cu colagen. De asemenea a fost prezentată și concentrația din testele de urină.

Apărarea a demonstrat că suplimentul era contaminat cu roxadustat. Nivelul în care era prezent în urina româncei nu putea veni doar din această sursă. Aceasta trebuie să demonstreze de unde a provenit restul de substanță. Cum aceasta nu a fost identificată și chiar dacă Halep susține că nu a luat o astfel de substanță, tribunalul nu o poate exonera de vină. Simona Halep a ingerat roxadustat din două surse separate, KETO MCT și altă sursă neidentificată. Acestea sunt concluziile tribunalului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed