Vestea momentului despre Simona Halep! Verdict clar al specialiştilor. Ce se va întâmpla în cazul de dopaj

Vestea momentului despre Simona Halep! Verdict clar al specialiştilor britanici. Ce se va întâmpla în cazul de dopaj, la scurt timp după ce românca a fost audiată la TAS, la începutul lunii februarie.

Simona Halep, în așteptarea marelui verdict! Ce au spus britanicii despre defensiva româncei. Detalii despre proces.

Vestea momentului despre Simona Halep!

Simona Halep a fost acuzată de dopaj cu roxadustat, în urma unui test antidoping efectuat în timpul US Open 2022! Românca a fost suspendată din cadrul oricărei activități sportive până la data de 6 noiembrie 2026.

Constănțeanca și-a prezentat apărarea în fața procurorilor, la sediul CAS din Lausanne, iar cazul său a fost audiat în perioada 7-9 februarie 2024. În prezent, Simona se află în așteptarea verdictului final, sperând ca suspendarea de 4 ani să fie cât se poate de mult redusă sau chiar anulată.

În această speță, românca a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în vederea fanilor care au crezut în nevinovăția sa încă din faza incipientă a acestui ”coșmar”. 

Halep s-a prezentat în fața Curții de Arbitraj pentru Sport (TAS)

Jurnaliștii englezi au preluat informația și au tras o concluzie clară.

„Simona Halep a descris faptul că nu a putut juca tenis în ultimul an și jumătate din cauza interdicției de dopaj ca fiind un coșmar și un timp chinuitor.

Aceasta a declarat că așteaptă decizia apelului ei. Și-a exprimat încrederea într-un rezultat pozitiv spunând «binele și adevărul prevalează întotdeauna».

Fostul număr 1 mondial a primit o interdicție de patru ani din tenis pentru dopaj. Românca a negat că a folosit cu bună știință sau intenționat vreo substanță interzisă. A contestat decizia.

Halep s-a prezentat în fața Curții de Arbitraj pentru Sport (TAS) de miercuri, 7 februarie până vineri, 9 februarie, pentru audierea sa, care a avut loc la sediul CAS din Lausanne, Elveția. Încă nu este clar când va afla Halep dacă apelul ei a avut succes sau nu!”, au scris britanicii de la tennis365.

Mesaj războinic pe rețelele de socializare: ”Binele și adevărul vor învinge!”

„Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate a luat sfârșit! Am avut șansa să îmi prezint apărarea în fața TAS, să le demonstrez că nu m-am dopat sub nicio formă!

Asta am spus din prima zi în care am fost acuzată. Acum aștept decizia cu capul sus și aș vrea să le mulțumesc fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor, sponsorilor și tuturor pentru sprijinul uimitor și toate mesajele și clipurile pe care mi le-au trimis în această perioadă chinuitoare.

Susținerea voastră a însemnat totul pentru mine și mi-a dat puterea să continui să lupt în fiecare zi pentru a scoate la suprafață adevărul. Va voi anunța ce decizie s-a luat în cazul meu de îndată ce voi afla. Vă doresc toate cele bune! Binele și adevărul vor învinge!”, a transmis jucătoarea pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed