Vestea momentului pentru Simona Halep! Ce se va întâmpla dacă Ion Ţiriac a avut dreptate. E răsturnare totală de situaţie

Vestea momentului pentru Simona Halep! S-a aflat ce se va întâmpla dacă Ion Ţiriac a avut dreptate. E răsturnare totală de situaţie. Magnatul a venit cu acuzaţii absolut incredibile în cazul de dopaj.

Simona Halep şi-a căutat dreptatea la TAS. Românca speră să scape de suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep nu renunţă la carieră. A apelat la TAS şi speră să scape de suspendarea de 4 ani pentru a reveni în pe terenul de tenis. Campioana noastră a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat și cere despăgubiri în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Ion Țiriac a lansat acuzații fără precedent. Magnatul a spus că proba de sânge la care s-au găsit nereguli a fost „maltratată” în România. Fostul jucător de tenis a primit replica imediat. Cristina Stan, șefa laboratorului din România, acreditat de WADA, care a analizat proba de sânge Simonei a fost dură.

I-a cerut lui Ţiriac să vină cu probe, dar apoi s-a repliat, conform iamsport.ro. Întrebată dacă un laborator, prin absurd, face genul de greșeală de care vorbea Țiriac, Stan a spus clar.

„La noi, totul este procedural, înregistrat, există dublă verificare de la recepție și până după raportarea rezultatelor. Laboratorul își ia toate măsurile pentru a diminua riscurile unei erori. Pentru că un risc nu-l poți aduce la zero, oricât ai vrea. Totul este înregistrat, oricum.

Dacă se face o eroare de acest gen, extrem de importantă, laboratorul sigur riscă piederea acreditării WADA. Se face o investigație și apoi ei decid dacă acesta trebuie să fie suspendat sau nu. Dar orice neconformitate a unei probe este transmisă către autoritatea de testare (n.r. – ITIA) și ei decid dacă se merge înainte sau nu cu analizele”, a afirmat Cristina Stan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed