Când va afla Simona Halep verdictul TAS. Dezvăluirea momentului făcută de specialişti. Anunţ crucial pentru româncă

Când va afla Simona Halep verdictul TAS. Dezvăluirea momentului făcută de specialişti. Anunţ crucial pentru româncă. După trei zile de audieri, la începutul lunii februarie, fostul lider mondial aşteaptă un verdict.

Simona Halep speră să scape de suspendarea de 4 ani pentru dopaj. Visează să revină pe teren chiar în acest an.

Când va afla Simona Halep verdictul TAS

Simona Halep și-a prezentat cazul la TAS la începutul acestei luni. Un verdict este așteptat cât de curând. Americanii de la TennisUpToDate urmăresc îndeaproape cazul româncei și se așteaptă la un verdict cât de curând pentru sportiva noastră. Asta pentru că ne aflăm în cea de-a treia săptămână de după audieri.

Sursa citată a întocmit un materiale cu ordinea cronologică a celor mai importante date din dosarul Simonei. „Controversa legată de dopaj în care este implicată Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a șocat lumea tenisului. Cum s-a desfășurat totul începând cu luna august a anului 2022”, titrează americanii de la tennisuptodate.com.

Halep a atacat pe mai multe căi. Fostul lider mondial WTA şi-a căutat dreptatea la TAS şi nu numai. A dat în judecată şi firma care a fabricat produsul care i-a adus suspendarea. Le cere canadienilor o sumă uriaşă. Acel proces va avea loc în SUA.

Simona speră să revină pe teren la finalul acestui sezon. Va avea parte însă de o revenire dificilă. A ieşit din clasamentul mondial şi va fi obligată să participe la turnee mici. Apariţia în competiţiile importante se poate face doar pe bază de invitaţie. Numărul invitaţiilor este însă limitat pe durata unui sezon competiţional.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed