Simona Halep nu s-a mai abţinut! Ce a putut să facă românca în plin scandal de dopaj. Imaginile care au dat-o de gol / Foto

Simona Halep nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să facă românca în plin scandal de dopaj. Imaginile care au dat-o de gol. Fostul număr 1 WTA se răsfață în Dubai în timp ce așteaptă un verdict de la TAS.

Simona Halep a fost audiată în urmă cu două săptămâni și jumătate la TAS, în cazul procesului de dobaj, în urma căruia a primit o suspendare de 4 ani.

Simona Halep nu s-a mai abţinut!

Simona Halep nu mai este atât de încordată, de data aceasta, în așteptarea verdictului. Sportiva se răsfață cum poate și își face toate poftele. Aceasta s-a mutat în Dubai, unde petrece foarte mult timp pe terenul de tenis, unde se antrenează aproape zilnic.

Când nu se antrenează, Simona se plimbă și petrece timp prețios în preajma oamenilor dragi ei.

Ultima ieșire a sportivei a fost la un restaurant din orașul în care locuiește acum. Simo nu a fost singură, potrivit unei imagini postate pe contul ei oficial de Instagram. Georgiana Herda, cea mai bună prietenă a acesteia, a însoțit-o.

Simona și Georgiana sunt prietene încă din clasa întâi. Mai mult de atât, aceasta a fost numită de către sportivă, președintele fundației sale.

Halep, despre fundația pe care a înființat-o

„Înființarea fundației este o dorință mai veche a mea dar este și o nouă provocare pentru mine, mijlocul prin care, pe termen lung, pot să dau și eu ceva înapoi. Alături de partenerii mei voi încerca să dezvolt proiecte de lungă durată. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lasa o moștenire după încheierea carierei.

Practic, în momentul retragerii mele din tenis, mă voi dedica 100% acestui proiect. Ca sportiv profesionist am reușit să-mi ating obiectivele propuse, să devin lider mondial și să câștig un turneu de Grand Slam, acestea venind în urma unei munci și pregătiri constante și îndelungate. Părinții au fost lângă mine mereu, m-au susținut și m-au ajutat să depășesc toate greutățile pe care le-am întâmpinat până am atins ceea ce mi-am dorit.

Tot ei sunt cei care mi-au fixat reperele și valorile morale în care cred, cele care m-au determinat să înființez această fundație care va activa în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație. Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, să discut, să-mi formez idei și să le știu nevoile, să încerc să mă implic în rezolvarea lor în special pe latura sportivă sau educațională”, a mărturisit Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed