Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu! Adversarul său pleacă din Grecia. Drum liber pentru PAOK Salonic

Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu! Adversarul său pleacă din Grecia. Drum liber pentru PAOK Salonic. Surpriză uriaşă la marea rivală la titlu. Antrenorul acesteia şi-a dat demisia după doar 13 meciuri.

Răzvan Lucescu a scăpat de duelul cu Fatih Terim. Antrenorul turc va renunța la campioana Greciei, din cauza criticilor pe care le-a primit din partea presei după un 2-2 acasă.

Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu!

Cu o zi înaintea duelului cu Răzvan Lucescu, din returul semifinalelor Cupei Greciei, Fatih Terim a luat o decizie șocantă. A anunțat că pleacă și nu va mai sta pe banca tehnică la meciul lui Panathinaikos contra lui PAOK, în tur câștigase cu 1-0.

A fi fost deranjat de criticile fanilor, venite după numai două luni, în care a obținut șapte victorii și patru remize, pierzând de două ori. Panathinaikos a ratat sâmbătă șansa de a trece în fruntea clasamentului. Asta după ce a remizat, scor 2-2, pe teren propriu cu Lamia.

Terim s-a plâns că e prea mare presiunea la Atena și că nu a trăit un moment mai greu decât acum. Demisia era iminentă, conform A Spor. Sursa citată spune că Terim nu va rămâne fără serviciu. Va prelua imediat o altă echipă. Se află în tratative avansate cu Al-Ahli din Arabia Saudită. Această echipă se află pe a treia poziție, la 16 puncte de liderul Al-Hilal.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed