Vestea momentului pentru Max Verstappen! Decizie de ultimă oră a celor de la Red Bull Racing. Cine va fi coechipierul triplului campion mondial

Vestea momentului pentru Max Verstappen! Decizie de ultimă oră a celor de la Red Bull Racing. S-a aflat cine va fi coechipierul triplului campion mondial până în 2026. Formaţia austriacă a făcut anunţul.

Max Verstappen va fi coleg la Red Bull Racing, până în 2026, cu Sergio Perez. Asta deşi erau semne că mexicanul nu va mai fi păstrat la echipa austriacă.

Vestea momentului pentru Max Verstappen!

Mexicanul Sergio Perez, coechipier al triplului campion mondial Max Verstappen, şi-a prelungit contractul cu Red Bull Racing cu două sezoane. Va fi al doilea pilot al echipei austriece până la sfârşitul anului 2026, a anunţat, marţi, cea mai de succes formaţie de Formula 1 din ultimii ani.

„Hai Checo! Suntem încântaţi să anunţăm că Checo Pérez a semnat o prelungire a contractului pe doi ani”, a scris Red Bull pe contul său X. „Continuitatea şi stabilitatea sunt importante pentru echipă. Checo şi Max sunt un duo puternic şi de succes. Au ajutat echipa să obţină pentru prima dată anul trecut o dublă în campionat”, a comentat Chris Horner, şeful echipei, citat într-un comunicat.

Pérez, în vârstă de 34 de ani, s-a alăturat echipei Red Bull Racing în vederea sezonului 2021, iar actualul său contract pe trei ani expira la finalul sezonului.

Deşi a câştigat cinci din cele şase Mari Premii ale carierei cu echipa austriacă, mexicanul nu a reuşit până acum să rivalizeze cu coechipierul său olandez care a dominat în ultimele două sezoane. Vicecampion mondial anul trecut, Perez este în prezent, el se află pe locul cinci în campionatul mondial, cu 107 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed