Rivalul lui Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţul lui Lewis Hamilton. Ce le-a transmis fanilor înaintea cursei de Formula 1 din Canada / Foto

Rivalul lui Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţul lui Lewis Hamilton. S-a aflat ce le-a transmis fanilor înaintea cursei de Formula 1 din Canada. Pilotul celor de la Mercedes şi-a adus aminte de prima victorie din Marele Circ.

Rivalul lui Max Verstappen a fost copleşit de emoţii. Lewis Hamilton e aproape de despărţirea de Mercedes.

Rivalul lui Max Verstappen surprinde pe toată lumea!

Înaintea cursei de Formula 1 din Canada, Lewis Hamilton şi-a adus aminte de prima sa victorie din Marele Circ. În urmă cu 22 de ani, Hamilton obţinea prima sa victorie din carieră în Formula 1. Atunci, pilota o maşină McLaren.

Lewis Hamilton deţine recordul absolut de victorii în Formula 1. Pilotul britanic de la Mercedes a obţinut 103 succese în Marele Circ. Prima victorie din carieră a obţinut-o chiar în Canada, pe circuitul de la Montreal. Viitorul pilot al celor de la Ferrari a punctat, pe Instagram, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, că se împlinesc 22 de ani de la prima victorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lewis Hamilton (@lewishamilton)

„Așteptând << prima mea victorie. 22 de ani, primul meu an în F1 și doar a șasea cursă. A fost un adevărat moment de vis devenit realitate. Am avut parte de atât de mult sprijin în acel weekend și de atunci am simțit acest sprijin. Vă mulțumesc tuturor, în special celor care ați fost alături de la început„, a scris Lewis Hamilton pe reţelele de socializare.

În acest weekend urmează chiar Marele Premiu al Canadei. Hamilton este însă departe de repetarea performanţei. Max Verstappen e mare favorit să câştige în Canada. Pilotul de la Red Bull Racing va avea însă rivali pe măsură. Cei de la Ferrari, dar şi cei de la McLaren visează la victorie la Montreal.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed