Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Un rival din Formula 1 detonează bomba. Unde ar putea ajunge triplul campion mondial

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Un rival din Formula 1 detonează bomba. S-a aflat unde ar putea ajunge triplul campion mondial. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre olandezul zburător.

Max Verstappen a scris istorie la Red Bull Racing. A câştigat 3 titluri consecutive de campoin mondial şi este aproape de al patrulea.

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?!

Rivalul său de la Mercedes, George Russell detonează bomba. Spune că olandezul ar putea să ia o decizie şoc. Şi-ar dori ca olandezul să plece de la echipa austriacă pentru a deveni  colegi la Mercedes. Viitorul olandezului este sub semnul întrebării, mai ales după scandalul care a zguduit Red Bull Racing la începutul acestui an.

Inclusiv şeful Mercedes, Toto Wolff nu s-a ferit să îşi exprime public dorinţa de a-l avea pe Max Verstappen la Mercedes. Totuli, olandezul are contract până în 2028 cu echipa campioană mondială.

Russell se aşteaptă ca Verstappen să ia o pauză de un an în 2026, atunci când regulamentul din Formula 1 se va schimba radical. Asta pentru a observa ce echipe se descurcă cel mai bine după schimbările care vor avea loc în 2026, conform dailymail.co.uk.

„Nu m-aş sfii să pilotez alături de Max. Am avut cea mai mare provocare când am venit la Mercedes, împotriva celui mai bun pilot din toate timpurile din punct de vedere statistic. Am avut rezultate bune împotriva lui, în calificări şi în curse.

Max îşi poate lua liber în 2026 pentru a vedea care este cea mai bună echipă. Nu aș fi deloc surprins dacă ar face asta. În 2026 va fi o loterie, aşa că nu ştim ce se va întâmpla.

Eu sunt un tip loial şi Mercedes mi-a oferit oportunitatea, dar eu vreau să fiu campion mondial. Nu suntem asta în acest moment. Dar McLaren era cea mai lentă echipă anul trecut şi acum este cea mai rapidă”, a declarat George Russell, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed