Vestea momentului pentru Ianis Hagi! Mesaj fabulos al fanilor scoţieni. Ce i-au transmis tricolorului

Vestea momentului pentru Ianis Hagi! Mesaj fabulos al fanilor scoţieni. Ce i-au transmis suporterii tricolorului lui Edi Iordănescu. S-a aflat care va fi viitorul mijlocașului. Edi Iordănescu trebuie să ştie.

Ianis Hagi, dorit cu ardoare înapoi la Rangers! Fanii scoțieni nu s-au mai abținut. Au luat cu asalt rețelele de socializare.

Vestea momentului pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi se va reîntoarce la Rangers la finalul acestui sezon, după ce își va încheia colaborarea cu Deportivo Alaves, formație în cadrul căruia a fost împrumutat!

În decursul zilei de marți, tricolorul a repostat pe Twitter cele două reușite pe care le-a bifat purtând tricoul celor de la Rangers, în cadrul duelului cu Braga, cu patru ani în urmă.

”Ibrox baby. Este pur și simplu diferit!”, a scris românul pe rețelele sociale.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

  • ”Întoarce-te și fă-ne fericiți la finalul sezonului viitor!”
  • ”Abia aștept să te văd din nou jucând pentru Rangers!”
  • ”Ne e dor de tine! Omul oribil (n.r. Michael Beale) a plecat!”
  • Te așteptăm acasă. Trebuie să ai un pre-sezon bun sub comanda lui Big Phil (n.r. Philip Clement) și vom vedea ce e mai bun pentru tine!”.

”Mi-am găsit rolul în viață!”

„Am fost obișnuit de mic copil să fiu plecat. M-am născut în Turcia, apoi m-am întors în România, iar am plecat în Turcia. Sunt obișnuit. Cum am zis mereu, nu contează cât ai de acasă, atât timp când îți găsești rostul în viață. Eu mi l-am găsit, asta e pasiunea mea.

Asta îmi place, pentru asta mă trezesc zi de zi. Îți e ușor să te trezești la orice oră, să te antrenezi de trei ori pe zi, îți e ușor să faci orice. Pentru că e pasiunea ta și nu o simți ca pe un sacrificiu, sau să zici: ‘Băi, sunt plecat de atât timp de acasă, aș vrea să mă întorc, îmi e dor’.

Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea. Numai eu să joc sub presiune? O iau pas cu pas, am avut obiectiv să mă calific la EURO, mi-am îndeplinit obiectivul să joc în Spania. Nu stau să mă uit în viitor. Toate vin la rândul lor, toate vin când trebuie. Ideea să profiți de fiecare secundă, să trăiești în prezent, să accepți procesul.

Nu e satisfăcător când ridici trofeul, ăla trece într-o secundă. Experiența până atunci te face să fii fericit și bucuros. Fotbalul din Spania e bun, e fix cum îmi imaginam. E și campionatul meu preferat, l-am urmărit intens!”, a declarat Ianis Hagi, în dialog cu frizerul său, pe TikTok.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed