Umilinţă totală pentru Ianis Hagi! Ce i-au făcut scoţienii tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Umilinţă totală pentru Ianis Hagi! S-a aflat ce i-au făcut scoţienii tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre actualul jucător al celor de la Alaves.

Ianis Hagi a fost împrumutat de la Rangers la Alaves. Din păcate pentru tricolor nu s-a impus nici în La Liga.

Umilinţă totală pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi este împrumutat de la Rangers, până la finalul sezonului. Acum, presa din Scoţia a început să-l ironizeze pe român după prestațiile slabe din La Liga. Asta deşi jucătorul român a spus că se simte mai bine în Spania decât în Scoția.

Ianis a ajuns deja subiect de ironie pentru media din Glasgow după ce un fost coleg de la Rangers și-a manifestat intenția de a rămâne la o altă echipă. Sam Lammers a fost împrumutat în acest sezon de Rangers la Utrecht. Fotbalistul și-ar dori să rămână tot în campionatul de fotbal olandez.

”Sam Lammers a făcut un Ianis Hagi și a confirmat efectiv dorința sa de a rămâne la clubul care l-a împrumutat”, au notat scoțienii de la Ibrox Noise.

Glasgow Rangers ar fi preferat în vară să-l vândă pe român. Cei de la Maccabi Tel-Aviv l-ar fi vrut, dar după apariția posibilității de a merge la Deportivo Alaves românul nu a mai luat în calcul altă opțiune.

Astăzi, de la ora 22.00, Betis Sevilla evoluează cu Deportivo Alaves, la care românul e anunțat rezervă. Formația din Vitoria e pe locul 12, la 10 puncte de primul loc care retrogradează, Cadiz, pe poziția 18, Alaves are 27 de puncte, Cadiz 17.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed