Aroganţă totală a lui Ianis Hagi! Ce a făcut tricolorul în Spania. La Alaves nu mai prinde echipa deloc

Aroganţă totală din partea lui Ianis Hagi! Ce a făcut tricolorul lui Edi Iordănescu în Spania. Persoana neașteptată care l-a vizitat pe român. Întâlnirea a făcut ravagii pe rețelele de socializare. 

Ianis Hagi a fost tuns de către Virgil ”The Barber”! Hairstylist-ul a zburat cu avionul în Spania, special pentru tricolor.

Aroganţă totală din partea lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi a fost tuns de către Virgil ”The Barber”, unul dintre cei mai titrați frizeri din social media! Acesta l-a vizitat pe tricolor în Spania.

În timpul sesiunii de tuns, cei doi au avut parte de un schimb de replici care a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Mijlocașul a vorbit despre transferul în La Liga, dar și despre cel mai mare obiectiv al său, pe plan profesional.

„Am fost obișnuit de mic copil să fiu plecat. M-am născut în Turcia, apoi m-am întorc în România, iar am plecat în Turcia. Sunt obișnuit.

Cum am zis mereu, nu contează cât ai de acasă, atât timp când îți găsești rostul în viață. Eu mi l-am găsit, asta e pasiunea mea. Asta îmi place, pentru asta mă trezesc zi de zi. Îți e ușor să te trezești la orice oră, să te antrenezi de trei ori pe zi, îți e ușor să faci orice. Pentru că e pasiunea ta și nu o simți ca pe un sacrificiu, sau să zici: «Băi, sunt plecat de atât timp de acasă, aș vrea să mă întorc, îmi e dor».

Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea (n.r.). Numai eu să joc sub presiune? O iau pas cu pas, am avut obiectiv să mă calific la EURO, mi-am îndeplinit obiectivul să joc în Spania. Nu stau să mă uit în viitor. Toate vin la rândul lor, toate vin când trebuie. Ideea să profiți de fiecare secundă, să trăiești în prezent, să accepți procesul.

Nu e satisfăcător când ridici trofeul, ăla trece într-o secundă. Experiența până atunci te face să fii fericit și bucuros.

Fotbalul din Spania e bun, e fix cum îmi imaginam. E și campionatul meu preferat, l-am urmărit intens!”, a declarat Ianis Hagi, în dialog cu Virgil „The Barber”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed