Vestea momentului pentru Gică Hagi! Ce se întâmplă cu stadionul din Constanța. Este oficial

Vestea momentului pentru Gică Hagi! S-a aflat ce se întâmplă cu stadionul din Constanța. Au apărut noi detalii despre demararea lucrării. Vechiul stadion va fi înlocuit cu o arenă cum nu s-a mai văzut la Marea Neagră.

Gică Hagi, entuziasmat pentru noua arenă din Constanța! Instanța a transmis decizia. Se așteaptă noua arenă.

Vestea momentului pentru Gică Hagi!

Stadionul din Constanța a fost demolat, iar în locul său va apărea curând o nouă arenă! Stadionul va purta numele lui Gică Hagi și va avea o capacitate de 18.000 de locuri.

Proiectul în valoare de 90 de milioane de euro a fost deja făcut. Lucrările au fost puse în stand-by din cauza unui conflict apărut între firmele de construcții.

Compania Națională de Investiții nu a vrut să colaboreze cu una dintre firme din cauza unor greșeli de completare a documentelor. După ce au atribuit proiectul unei alte firme, compania de construcții respinsă s-a adresat în instanță, la scurt timp.

Curtea de Apel a respins contestația, în prezent, firma de construcții aleasă inițial având undă liberă pentru a demara lucrările.

”Solutia pe scurt: Admite plângerile conexe. Modifică Decizia CNSC atacata, in sensul ca respinge contestația, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 06.11.2023!”, se arată în decizia instanței.

Farul Constanța se va duela, în continuare, cu FC Hermannstadt, sâmbătă seară, de la ora 21.00, pe arena din Ovidiu!

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed