Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Mutarea făcută de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Mutarea făcută de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid. Omul care a gafat la meciul dintre Barcelona şi PSG va conduce derby-ul de pe Arena Naţională.

Elias Charalambous ştie cine va arbitra meciul cu Rapid care ar putea să o încoroneze campioană matematic pe FCSB.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Se pare că omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a luat deja decizia. Meciul de pe Arena Naţională va fi  condus de către Istvan Kovacs, conform sport.ro. Fluieraşul tocmai a făcut praf sfertul de Champions League dintre Barcelona şi PSG.

Arbitrul va veni la București, după ce s-a aflat în centrul atenției la meciul dintre FC Barcelona și PSG, din sferturile UEFA Champions League. La acest meci i-a eliminat pe Ronald Araujo și Xavi Hernandez.

Presa catalană arată cu degetul spre un singur vinovat de dezastrul Barcei. Este vorba despre Istvan Kovacs.

Pentru FCSB meciul de pe Arena Naţională poate închide lupta pentru titlu din punct de vedere matematic. Dacă băieţii lui Elias Charalambous o înving pe marea rivală fac un pas decisiv spre titlu. Ar putea câştiga deja campionatul din punct de vedere matematic dacă CFR Cluj şi CSU Craiova nu câştigă în această etapă de Superliga.

FCSB vrea să-şi ia şi revanşa faţă de cei de la Rapid. Giuleştenii i-au învins de două ori în cele două meciuri din sezonul regulat de Superliga. Mai mult, rapidiştii, după ce l-au dat afară pe Cristiano Bergodi, încă mai speră la un loc pe podium care să le aducă prezenţa în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed